Freeware PDQ Inventory

Med PDQ Inventory for du en nem og effektiv måde at udføre hardware og software inventory på for udvalgte computere og servere.
Installationen er meget enkel og kan afvikles fra din lokale laptop/desktop. Det betyder at du er i gang efter ganske få minutter.
PDQ er Active Directory integreret så du kan vælge at scanne alle computere i en OU. Man har også mulighed for at lave sine egne Inventory views.
Man kan med fordel benytte dette tool hvis man feks. hurtigt vil scanne en ektern lokation/Branch Offices i forbindelse med overtagelse af deres infrastruktur eller hvis man står overfor opgraderingsprojekter, som stiller krav til specifik hardware eller software.
Man har selvfølgelig også mulighed for at scanne en række udvalgte fysiske servere til feks drift-dokumentation.
Programmet kommer med sin egen standalone database-fil, så det kræver ikke nogen backend SQL server. Så her er programmet også meget fleksibelt.
Det laver inventory af alle ønskede hardware og software informationer (OS, S/N,Memory, Model, SP, Software Navn, Version, Antal o.s.v.).
PDQ Inventory kommer i en freeware version og en Pro udgave som koster penge.
I freeware version kan man ikke gemme sine rapporter, men man har mulighed for at eksportere sine inventory data til Excel, som jeg syntes er langt bedere fremfor en statisk html rapport. Freeware versionen har derfor opfyldt alle mine behov.

Download PDQ Inventory via nedenstående link og giv den en test.
http://www.adminarsenal.com/pdq-inventory/main

Comments are closed.